Flexibel vastgoedbeheer Utrecht

Je wilt graag jouw vastgoedbeheer in Utrecht uitbesteden, maar toch controle houden. Dan ben je bij 365Beheer aan het goede adres. Met onze frisse en flexibele aanpak bespaar je tijd, moeite en geld. Wij passen ons aan op jouw specifieke behoefte. Of het nu gaat om particuliere huurwoningen of een kantoorruimte, wij regelen het vastgoedbeheer voor jou in Utrecht.

  Ontvang direct hoeveel je kunt besparen

  Kies jouw beheermodules

  TechnischFinancieelCommercieelAdministratief

  Modulair vastgoedbeheer

  Iedere vastgoedeigenaar is anders en heeft andere behoefte. Dat snappen wij! Daarom kent 365Beheer een unieke, modulaire opbouw van beheerdiensten. Dit betekent dat je bij ons niet vast zit aan een standaard pakket, maar jij bepaalt welke zaken je uit handen geeft. Je kiest dus zelf voor totale of gedeeltelijke ontzorging van het vastgoedbeheer. Hierdoor betaal je nooit voor zaken waar je geen gebruikt van maakt. Logisch toch?

  Stel jouw vastgoedbeheer flexibel samen door te kiezen uit ons aanbod aan service modules voor huurpanden. Je kunt bij ons kantoor op het gebied van vastgoedbeheer in Utrecht terecht voor onder meer:

  Technisch beheer

  wij regelen de coördinatie en professioneel onderhoud van de gehele of gedeeltelijke woningportefeuille. Denk hierbij aan het adequaat reageren bij technische klachten, het (technisch) onderhoud van een pand, het coördineren van werkzaamheden en gedegen advies. 365Beheer is graag het technische aanspreekpunt voor huurders en handelt onderhoudszaken en calamiteiten vakkundig af. Dankzij een slimme aanpak kunnen wij kosten besparen op onderhoud.

  Financieel beheer

  365Beheer geeft financiële zekerheid. Dit houdt in dat we zorgen dat de huur wordt betaald en maandelijks tijdig wordt geïnd om vervolgens naar jouw rekening te worden overgemaakt. Hierbij ontvangt de verhuurder maandelijks een gedetailleerd financieel huuroverzicht voor uw administratie. Daarnaast doen wij ook huuradministratie en adviseren wij verhuurders over marktconforme huurprijzen en voeren wijzigingen in huurovereenkomsten door volgens de daarvoor aangegeven richtlijnen. Wanneer huurders vragen hebben over administratieve zaken, dan is 365Beheer het eerste aanspreekpunt. Wij nemen het financiële beheer volledig of gedeeltelijke uit handen.

   Commercieel beheer

  Als verhuurder wil je natuurlijk dat jouw vastgoed optimaal wordt geëxploiteerd. Kies je voor commercieel beheer van 365Beheer, dan zorgen wij samen met onze partners dat we de juiste huurder vinden. Dankzij ons uitgebreide landelijke netwerk van makelaars vinden wij deze in no time. Hierna zien wij altijd toe op een goede screening van huurkandidaten. Jouw woon- of bedrijfsruimte zal dus nooit (lang) leegstaan.

  Kosten vastgoedbeheer

  Bij 365Beheer bieden wij oplossingen op maat. Zo bespaar jij geld, maar ook tijd en moeite. De kosten voor het beheren van jouw vastgoed zijn afhankelijk van welke zaken je allemaal wilt onderbrengen bij ons. Vraag hier geheel vrijblijvend informatie over aan!

  In Utrecht, maar ook landelijke dekking

  Utrecht ligt letterlijk in het hart van Nederland en heeft een prachtig historisch centrum met vele bezienswaardigheden en groot horeca- en winkelaanbod. Het is niet voor niets dat ons hoofkantoor hier is gevestigd aan de Burgemeester Reigerstraat 78. Daarnaast hebben wij door heel Nederland meer dan 30 servicepunten. We zijn dus altijd in de buurt van onze panden, waardoor we op ieder moment snel jouw beheerstaken kunnen oplossen.

  De persoonlijk aanpak van 365Beheer

  Plezierig en persoonlijk contact staat bij 365Beheer voorop. Onze specialisten staan dan ook 24/7 voor je klaar. Wij verbinden je graag met één van onze medewerkers voor advies, hulp bij moeilijke vraagstukken en iemand die echt met je meedenkt.

  Heb je nog vragen over ons flexibele vastgoedbeheer? Wij vertellen je graag meer over hoe wij je van dienst kunnen zijn in Utrecht. Bel 088 – 123 5000, mail naar [email protected] of kom gezellig langs bij ons op kantoor. Als het gaat om vastgoedbeheer in Utrecht zijn wij er voor je! Daarnaast werken we ook veel in Rotterdam.

  Wij regisseren het vastgoed o.a. voor

  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer

  Bel mij terug

  Wil je graag dat wij terugbellen? Vul onderstaand formulier in met een voorkeursdatum en wij nemen contact met je op.