Woningbeheer

Bij het verhuur en beheer van onroerend goed met een woonbestemming komt veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken over financiën, administratie en technisch onderhoud. Als verhuurder of vastgoedeigenaar wil je deze zaken goed regelen. 365Beheer neemt het woningbeheer uit handen. Dit doen wij aan de hand van jouw wensen en onze jarenlange ervaring en knowhow. Particulier, vastgoedbelegger, projectontwikkelaar, of institutioneel belegger: 365 dagen per jaar staan we voor je klaar met de juiste oplossing en vakkundig advies.

  Ontvang direct hoeveel je kunt besparen

  Kies jouw beheermodules

  TechnischFinancieelCommercieelAdministratief

  Het uitbesteden van woningbeheer aan 365Beheer

  Bij 365Beheer staat persoonlijk en flexibel woningbeheer centraal. Dit lijkt ons meer dan logisch, aangezien geen enkele verhuurder of vastgoedeigenaar precies dezelfde wensen en behoeften heeft. Wij bieden daarom een unieke, modulaire opbouw van onze beheersdiensten. Jij kiest zelf welke diensten je uitbesteed. Je bespaart op deze manier niet alleen geld, maar ook tijd en moeiteHet uitbesteden van woningbeheer bij ons betekent dat de gekozen verhuur gerelateerde zaken op een heldere en professionele manier worden verzorgd, of het nu gaat om één woning of een complete vastgoedportefeuille. Door gebruik te maken van onze frisse aanpak rendeert jouw vastgoed zonder dat je er omkijken naar hebt. Onze missie is simpel: vastgoed zo optimaal mogelijk beheren.  

  Waarom je kiest voor 365Beheer:

  365 beheer vastgoedbeheer

  Service

  365Beheer zet beide klanten centraal. Dit betekent dat wij 24/7 klaar staan voor onze opdrachtgevers, maar ook voor de huurder. Wij denken mee, adviseren en reageren altijd adequaat.

  365 beheer vastgoedbeheer

  Zekerheid

  door onze jarenlange ervaring in het professioneel beheren van woningen garanderen wij risicovrij beheer van jouw vastgoed. Wij zorgen dat huur betaald wordt en juridisch alles op orde is.

  365 beheer vastgoedbeheer

  Innovatie

  met behulp van innovatieve software beheren wij veilig, transparant en efficiënt jouw vastgoed. Zo heb jij 24/7 online inzage en zorgen wij voor betrouwbare rapportages.

  365 beheer vastgoedbeheer

  Landelijke dekking

  door onze landelijke dekking zijn wij altijd in de buurt van de panden. Hierdoor kunnen wij problemen binnen een handomdraai oplossen en houden wij ook fysiek een oogje in het zeil.

  Kosten woningbeheer

  Door het beheer van je woonruimte(s) uit te besteden aan 365Beheer treed je toe tot de wereld van kwalitatief verantwoord verhuur. Als professionele woningbeheerder zorgen wij ervoor dat het beheer van jouw vastgoed optimaal is georganiseerd en onderzoeken wij tevens wat er moet gebeuren om het maximale rendement uit jouw verhuur te halen.  

  Voor onze beheersdiensten rekenen we een vast percentage van de huur. Hoeveel dit percentage is hangt af van welke zaken je bij ons wilt onderbrengen. Deze kosten geven wij van tevoren aan, inclusief alle bijkomende kosten. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Om te bepalen hoeveel efficiënter het beheer kan ten opzichte van een traditionele beheerder hebben wij een besparingscheck ontwikkeld.  

  Zorgeloos verhuren met woningbeheer van 365Beheer

  Kies je voor 365Beheer, dan kies je voor woningbeheer op maatIn overleg bespreken wij welke werkzaamheden je graag onder beheer wilt laten vallen. Wil je gebruik maken van onze diensten, wil je meer weten over onze diensten of over ons? Neem dan contact met ons op! 

  Wij regisseren het vastgoed o.a. voor

  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer

  Bel mij terug

  Wil je graag dat wij terugbellen? Vul onderstaand formulier in met een voorkeursdatum en wij nemen contact met je op.