Beheer vastgoedportefeuille

Vastgoedbeheer is complex. Je wilt hoge huisvestingskwaliteit, tevreden huurders, gedegen technisch onderhoud, dat juridisch alles op orde is en dat er geïnnoveerd wordt waar mogelijk. En, naast al die zaken, is het natuurlijk essentieel dat vastgoed rendeert. Het kost je meer tijd dan je lief is. Tijd die je kan besteden aan jouw eigen corebusiness. En laat vastgoedbeheer van jouw vastgoedportefeuille nou net zijn waar wij zo goed in zijn. Wij ontzorgen vastgoedbeleggers voor verschillende objecten zoals woningen, studentenhuisvestiging, winkelpanden, kantoren en al het overige bedrijfsonroerendgoed. Elke beheeropdracht, klein of groot is een oplossing op maat. Technisch, commercieel of financieel beheer: welke zaken je uit handen geeft, dat kies je helemaal zelf. En door ons innovatieve online verhuurderportaal heb jij altijd duidelijk inzicht in de status van jouw vastgoedportefeuille.

  Ontvang direct hoeveel je kunt besparen

  Kies jouw beheermodules

  TechnischFinancieelCommercieelAdministratief

  Waarom jouw vastgoedbeheer uitbesteden aan 365Beheer?

  • Flexibel  vastgoedbeheer is bij ons modulair samen te stellen. Iedere verhuurder of vastgoedeigenaar heeft namelijk andere wensen en behoeften en wij geloven dat daar een op maat gemaakte aanpak bij past. We bieden alle mogelijke vormen van vastgoedbeheer, welke zaken je uit handen geeft is aan jou. Zo betaal je nooit voor iets waar je geen gebruik van maakt.  
  • Persoonlijk  bij 365Beheer krijg je een vaste contactpersoon. Een aanspreekpunt dat altijd bereikbaar is en 24/7 voor je klaar staat. Een specialist die op de hoogte is van jouw situatie, snel kan schakelen en je kan begeleiden met advies wat wel en niet goed werkt in de huidige vastgoedmarkt. Een prettige samenwerking staat bij ons voorop.  
  • Ervaren  ons gespecialiseerde team kent de vastgoedmarkt door en door. We zijn bekend met alle wet- en regelgeving en een landelijke dekking die resulteert in slimme inkoop van alle soorten leveranciers. 
  • Innovatief – dankzij onze volledig geautomatiseerde werkwijze ben jij altijd en overal op de hoogte van al jouw vastgoed. Via onze innovatieve online software kan je gemakkelijk bij alle huuradministratie, financiële overzichten, inspectierapporten en leverancierscontracten. In één oogopslag een helder beeld van het beheer van jouw vastgoedportefeuille 
  • Resultaatgericht – wij zijn er voor de realisatie van waardestijging van jouw vastgoed. Ons doel is een voor jouw zo goed mogelijk rendement te genereren. Op de korte én op de lange termijn. Hiervoor maken wij duidelijke afspraken die we nakomen. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent! 

  Goed beheer van jouw vastgoedportefeuille levert meer rendement op

  De vastgoedbeheer kosten kun je zien als een investering. Als professionele vastgoedbeheerder zorgen wij ervoor dat het beheer van jouw vastgoed optimaal is georganiseerd en onderzoeken wijtevens wat er moet gebeuren om het maximale rendement uit jouw verhuur te halen. Door onze unieke aanpak kunnen wij altijd een efficiënte, snelle en transparante service bieden voor een scherpe prijs. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Doe nu de besparingscheck om te bepalen hoeveel efficiënter het beheer kan ten opzichte van een traditionele beheerder.

  Laten we jouw wensen bespreken

  Wil je meer weten en ben je benieuwd waarom anderen kiezen voor 365Beheer? Neem dan contact met ons opWij maken graag met je kennis. Je bent van harte welkom op ons kantoor. Maar we komen ook graag bij je langs! 

  Wij regisseren het vastgoed o.a. voor

  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer

  Bel mij terug

  Wil je graag dat wij terugbellen? Vul onderstaand formulier in met een voorkeursdatum en wij nemen contact met je op.