Vastgoedmanagement

Jouw vastgoed heeft dagelijks zorg nodig en 365Beheer kan daarbij veel voor je betekenen. Onze missie is namelijk simpel: vastgoed zo optimaal mogelijk managen. Door gebruik te maken van onze flexibele, frisse en persoonlijke aanpak rendeert jouw vastgoed zonder dat je er omkijken naar hebt.

Wij beheren voor:

 • Particulieren vanaf 1 pand
 • Institutionele beleggers 
 • Projectontwikkelaars 
 • Woningcorporaties

  Ontvang direct hoeveel je kunt besparen

  Kies jouw beheermodules

  TechnischFinancieelCommercieelAdministratief

  Wat houdt vastgoedmanagement in?

  Bij het managen van vastgoed komt een hoop kijken. Het gaat hierbij namelijk om steeds veranderende financiële, juridische, administratieve en technische aspecten. Vastgoedbeheer is dus een mooi samenspel van deze uiteenlopende expertises. Als manager vastgoed houden wij ons bezig met het plannen, aansturen en coördineren van activiteiten op het gebied van het beheer van jouw vastgoed.  

  Binnen het vastgoedbeheer bestaan vele vormen van dienstverlening. Zo heb jetechnisch beheer,  financieel beheeren commercieel beheer. Bij 365Beheer kies je zelf welke diensten je wilt uitbesteden. Zo hou je zelf de controle en betaal je nooit voor iets wat je niet gebruikt. Wij hebben kennis van de markt en van de wensen en behoeften van opdrachtgevers, huurders en bezoekers. Maar ook connecties met technische leveranciers door het hele land. Daarom kunnen wij altijd zorgen voor de voordeligste tarieven. Bij ons is het beheer van jouw vastgoed in goede handen 

  Innovatief vastgoedmanagement  

  Naast onze unieke modulaire opbouw van beheersdienstenzijn onze beheersdiensten ook volledig geautomatiseerd. Met behulp van innovatieve software beheren wij veilig, transparant en efficiënt jouw vastgoed. Als klant heb jij 24/7 online inzage in de huuradministratie, financiële overzichten, leverancierscontracten en inspectierapporten. Wij zorgen voor betrouwbare rapportages die volledig geënt zijn op jouw behoeften. 

  Persoonlijk aanpak 

  Wij werken met de beste systemen, maar ook met de beste mensen. Betrokken, gedreven en met liefde voor het vak. Jij wordt gekoppeld aan een vast contactpersoon. Een specialist die op de hoogte is van jouw situatie, snel kan schakelen en altijd voor je klaarstaat met goed advies. Wij begrijpen namelijk als geen anders dat iedere vastgoedeigenaar of verhuurder andere wensen en behoeften heeft. Daarom staat persoonlijk en plezierig contact bij ons centraal.  

  Vastgoedmanagement door heel Nederland 

  Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrale Utrecht. Echter zijn wij te vinden door heel Nederland. Wij bieden landelijke dekking, waardoor we altijd in de buurt van onze panden zijnZo kunnen wij snel ter plekke zijn bij calamiteiten. En zeg nou zelf, het is toch fijn als iemand fysiek een oogje in het zeil kan houden. 

  Zorgeloos beheer van vastgoed? Wij managen het!

  Denk je erover om het vastgoedmanagement van jouw pand(en) uit te bestedenBij 365Beheer hou je altijd inzicht en controle in wat er gebeurt. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je nog vragen na het bekijken van onze websiteBel 088 – 123 5000, mail naar [email protected] of kom gezellig langs bij ons op kantoor. Onze medewerkers staan voor je klaar! 

  Wij regisseren het vastgoed o.a. voor

  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer

  Bel mij terug

  Wil je graag dat wij terugbellen? Vul onderstaand formulier in met een voorkeursdatum en wij nemen contact met je op.