Vastgoedbeheer Almere

Als je op zoek bent naar efficiënt vastgoedbeheer in Almere, staat 365Beheer voor je klaar. We begrijpen dat het beheren van vastgoed veel tijd in beslag kan nemen, dus bieden we een uitgebreid aanbod aan beheerdiensten. Of het nu gaat om dagelijks beheer of financiële administratie, we helpen je tijd en geld te besparen. Je hebt bij ons de vrijheid om zelf te kiezen welke diensten het beste aansluiten bij jouw behoeften, of je nu kiest voor een compleet pakket of enkele specifieke services. Met 365Beheer wordt vastgoedbeheer in Almere een stuk eenvoudiger en efficiënter voor jou.

Wij beheren vastgoed voor:

 • Particulieren vanaf 1 pand
 • Vastgoedbeleggers met 5 tot 250 panden
 • Institutionele beleggers
 • Projectontwikkelaars
 • je gegevens zijn veilig
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer

Onze verschillende diensten

Bij 365Beheer specialiseren we ons in flexibel vastgoedbeheer in Almere, waarbij jij als vastgoedeigenaar volledige controle hebt over de diensten die je kiest. Of je nu kiest voor volledig vastgoedbeheer of slechts een deel ervan, wij bieden maatwerkoplossingen aan. Hier zijn de diensten die wij in het kader van vastgoedbeheer in Almere aanbieden:

 

Commercieel Beheer

In het domein van commercieel vastgoedbeheer in Almere zorgen wij ervoor dat je panden altijd bezet zijn met betrouwbare huurders. Onze samenwerking met lokale makelaars garandeert snelle verhuur, en wij handelen alle zaken omtrent contracten en huurdersscreening af.

 

Technisch Beheer

365Beheer neemt ook het technisch vastgoedbeheer in Almere voor zijn rekening. We beheren het onderhoud van je panden, coördineren reparaties en onderhoudswerkzaamheden, en zijn altijd beschikbaar voor jou en je huurders. Dit zorgt voor een snelle oplossing van problemen en onderhoud tegen scherpe tarieven.

 

Financieel Beheer

Het financieel vastgoedbeheer in Almere is een essentieel onderdeel van onze diensten. Wij zorgen voor het tijdig innen van de huur en beheren alle financiële aspecten, terwijl we ook het eerste aanspreekpunt zijn voor jouw huurders bij administratieve vragen.

 

Met 365Beheer is vastgoedbeheer in Almere efficiënt, betrouwbaar en volledig afgestemd op jouw behoeften.

Hoeveel kun jij besparen?

Doe nu de besparingscheck om te bepalen hoeveel efficiënter het beheer kan ten opzichte van een traditionele beheerder.

Met onze handige tool kom jij daar in 2 minuten achter.

 • je gegevens zijn veilig

Persoonlijke aanpak & flexibele diensten

Bij 365Beheer begrijpen we dat elke vastgoedeigenaar unieke wensen en behoeften heeft. Daarom nemen we de tijd om persoonlijk met je te overleggen en de diensten te selecteren die het beste bij jouw situatie passen. Op deze manier behoud jij de volledige controle over je vastgoed, terwijl je tegelijkertijd de optie hebt om bepaalde aspecten van het beheer aan ons uit te besteden. Je kiest zelf welke diensten je wilt gebruiken, zodat je altijd verzekerd bent van een service die perfect aansluit op jouw behoeften. Met 365Beheer geniet je van een flexibele en persoonlijke aanpak in vastgoedbeheer, helemaal op maat gemaakt voor jou.

Waarom je kiest voor 365Beheer:

365 beheer vastgoedbeheer

Beheer uitbesteden

Stel jouw beheer modulair samen. Kies voor totale of juist voor gedeeltelijke ontzorging van jouw vastgoedbeheer.

365 beheer vastgoedbeheer

 Risicovrij beheer

Onze ervaring en expertise biedt jouw een minimalisering van de risico’s.

365 beheer vastgoedbeheer

Volledig geautomatiseerd

Volledig geautomatiseerde werkwijze en online huuradministratie.

365 beheer vastgoedbeheer

Landelijke dekking

Door onze 30 servicepunten in Nederland kunnen wij elk moment en tijdig jouw beheerstaken oplossen.

365Beheer staat altijd voor jou klaar

Bij 365Beheer hechten we veel waarde aan het bieden van uitstekende service, zowel voor jou als voor je huurders. We kunnen deze belofte waarmaken dankzij onze meer dan 30 servicepunten verspreid over het hele land. Dit uitgebreide netwerk stelt ons in staat om altijd snel en gemakkelijk bereikbaar te zijn bij klachten, technische problemen of storingen. We zorgen ervoor dat deze problemen snel en professioneel worden aangepakt en opgelost, zodat jij en je huurders altijd op ons kunnen rekenen. Met 365Beheer ben je verzekerd van een betrouwbare en responsieve partner in vastgoedbeheer.

 • je gegevens zijn veilig

In 4 stappen een pand beheerd

 • null

  Gegevens pand invoeren

 • null

  Modules kiezen

 • null

  Direct geactiveerd

 • null

  Inzage Huuradministratie

Wij regisseren het vastgoed o.a. voor

vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer in Almere uitbesteden?

Ben jij op zoek naar het professioneel en vakkundig uitbesteden van het beheer van jouw vastgoed in Almere? Neem dan contact met één van onze medewerkers op. Dit kan telefonisch via 088 – 123 5000, per mail via [email protected] of vul hieronder je naam en contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • je gegevens zijn veilig