Vastgoedbeheer Amersfoort

Heb je geen tijd voor het beheren van je vastgoed in Amersfoort? Dan ben je bij 365Beheer aan het juiste adres. Wij regelen alle zaken omtrent het beheren van jouw vastgoed. Dit scheelt je tijd, geld en moeite. Doordat wij verschillende beheerdiensten aanbieden die zowel samen als apart gebruikt kunnen worden, bepaal je zelf aan welke diensten jij behoefte hebt!

Wij beheren vastgoed voor:

 • Particulieren vanaf 1 pand
 • Vastgoedbeleggers met 5 tot 250 panden
 • Institutionele beleggers
 • Projectontwikkelaars
 • je gegevens zijn veilig
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer

Onze verschillende diensten

Wij bieden flexibele pakketten aan, waarbij jij zelf kan kiezen waar je als vastgoedeigenaar in Amersfoort behoefte aan hebt. Je kan er hierbij voor kiezen om het gehele vastgoedbeheer uit handen te geven of alleen een gedeelte hiervan. De verschillende diensten die wij aanbieden zijn:

Commercieel beheer

Als vastgoedbeheerder in Amersfoort is het laatste wat je wilt een pand beheren zonder huurders erin. Doordat 365Beheer met verscheidene makelaars in en rondom Amersfoort samenwerkt, zit je met commercieel beheer nooit lang zonder huurders. Daarnaast zorgen wij ervoor dat deze huurders altijd gescreend worden en regelen wij alle zaken omtrent contracten.

Technisch beheer

365Beheer staat ook klaar voor het technisch beheer. Hierbij nemen wij het onderhoud van jouw pand of panden in Amersfoort uit handen. Naast het coördineren en regelen van het onderhoud zijn wij altijd bereikbaar voor jou en jouw huurders. Hierdoor worden problemen professioneel en snel afgehandeld. Daarnaast werken wij samen met verschillende partners waardoor wij een scherpe prijs voor jouw onderhoud kunnen garanderen.

Financieel beheer

Op zoek naar financiële zekerheid? Dan is het uitbesteden van jouw financieel beheer aan 365Beheer een goede keuze. Doordat wij het financiële aspect uit handen nemen, ben jij verzekerd dat de huur maandelijks op tijd op jouw rekening gestort wordt. Naast het innen van de huur zullen wij het aanspreekpunt zijn voor jouw huurders wanneer zij vragen hebben over administratieve zaken.

Hoeveel kun jij besparen?

Doe nu de besparingscheck om te bepalen hoeveel efficiënter het beheer kan ten opzichte van een traditionele beheerder.

Met onze handige tool kom jij daar in 2 minuten achter.

 • je gegevens zijn veilig

Persoonlijke aanpak & flexibele diensten

Wij zijn ons ervan bewust dat iedere vastgoedeigenaar verschillende wensen en behoeften heeft. Dit is de reden dat wij altijd persoonlijk met je kijken welke diensten het beste bij jou passen en hoe wij dit samen met jou het beste kunnen inrichten. Hierdoor behoud jij de controle, maar heb je toch de mogelijkheid om jouw vastgoed uit te besteden. Zo maak jij alleen gebruik van de diensten waar jij gebruik van wil maken. Wel zo fijn!

Waarom je kiest voor 365Beheer:

365 beheer vastgoedbeheer

Beheer uitbesteden

Stel jouw beheer modulair samen. Je kiest zelf voor totale of gedeeltelijke ontzorging van het vastgoedbeheer.

365 beheer vastgoedbeheer

 Risicovrij beheer

Omdat wij professioneel vastgoed beheren garanderen wij risicovrij beheer van jouw vastgoed.

365 beheer vastgoedbeheer

Volledig geautomatiseerd

Volledig geautomatiseerde werkwijze en online huuradministratie.

365 beheer vastgoedbeheer

Landelijke dekking

Met meer dan 30 servicepunten in Nederland kunnen wij op ieder moment en snel jouw beheerstaken oplossen.

365Beheer staat altijd voor jou klaar

Wij van 365Beheer vinden het belangrijk om altijd voor jou en je huurders klaar te staan. Dit kunnen wij garanderen doordat wij meer dan 30 servicepunten verdeeld over het hele land hebben. Hierdoor zijn wij altijd bereikbaar wanneer er klachten, technische problemen of storingen zijn. Deze zullen wij dan snel en professioneel voor jou oplossen.

 • je gegevens zijn veilig

In 4 stappen een pand beheerd

 • null

  Gegevens pand invoeren

 • null

  Modules kiezen

 • null

  Direct geactiveerd

 • null

  Inzage Huuradministratie

Wij regisseren het vastgoed o.a. voor

vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer

Het beheer van jouw vastgoed in Amersfoort uitbesteden?

Ben jij op zoek naar het professioneel en vakkundig uitbesteden van het beheer van jouw vastgoed in Amersfoort? Neem dan contact met één van onze medewerkers op. Dit kan telefonisch via 088 – 123 5000, per mail via [email protected] of vul hieronder je naam en contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • je gegevens zijn veilig