365 beheer vastgoedbeheer

Beheer uitbesteden

Modulair jouw beheerserve
samenstellen, je kiest zelf voor totale of
deels ontzegging van jouw
vastgoedbeheer

365 beheer vastgoedbeheer

Geen risico’s

Omdat wij professioneel vastgoed
beheren garanderen wij risicovrij
beheer van jouw vastgoed

365 beheer vastgoedbeheer

Volledig geautmoatiseerd

Volledig geautomatiseerde werkwijze
en online huuradministratie

365 beheer vastgoedbeheer

Landelijke dekking

Met meer dan 100 servicepunten in
Nederland kunnen wij op iedere
moment en snel jouw
beheerstaken oplossen.

Vraag adviesgesprek aan

Geef hieronder de datum en contactgegevens en wij nemen contact met je op.

  Over 365 Beheer

  365 Beheer is ontstaan uit ontwikkelde vraag naar losse deeldiensten binnen vastgoedbeheer. Vanuit deze vraag hebben wij een unieke, modulaire opbouw van beheerdiensten ontwikkeld. Wij hebben als bedrijf 3 onderdelen.

  • Een eigen technische dienst die klaar staat bij onderhoudszaken en calamiteiten
  • Een financiële afdeling die het volledige financiële en administratieve beheer verzorgt
  • Een eigen makelaardij voor het commerciële gedeelte van het beheer

  Als vastgoedmanagementorganisatie zijn wij gespecialiseerd in het beheren van vastgoed voor beleggers. We werken voor vastgoedeigenaren door heel Nederland. Particulier, projectontwikkelaar, woningcorporatie of institutioneel belegger: 365 dagen per jaar staan we voor je klaar.

  Digitalisering is voor ons essentieel

  Wij geloven dat vastgoedbeheer anders kan. Het eerste wat wij doen op het moment dat wij projecten in beheer krijgen is het volledig digitaliseren van de portefeuille. Waarbij zowel de eigenaar als de huurders digitaal inzicht krijgen in wat er gebeurt. Een eigenaar heeft ook 24 uur per dag inzicht in zijn vastgoedportefeuille. Zo zien zij onder andere:

  • Betalingsoverzicht van huur
  • Onderhoudoverzicht
  • Hoe de portefeuille ontwikkeld

  Als bedrijf zijn wij ver geautomatiseerd. Het voordeel daarvan is dat wij aan de ene kant efficiënt werken  en aan de andere kant de tijd die we daardoor overhebben kunnen besteden aan zowel de opdrachtgevers als de huurders. Waardoor we een hoge klanttevredenheid hebben.

  Het Team

  365 Beheer bestaat sinds 2009. Inmiddels werken we met ruim 17 professionals en verzorgen we het vastgoedbeheer voor ruim 2600 gebouwen door heel Nederland. Natuurlijk willen we groeien, maar die groei mag niet ten koste gaan van de kwaliteit en van de bedrijfsvoering. Het is voor ons ontzettend belangrijk dat we met name de opdrachtgevers goed kunnen ontzorgen. Ons team bestaat uit ervaren specialisten die graag meedenken, adviseren en helpen bij de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Ze staan 24/7 voor je klaar, kunnen snel schakelen en zijn volledig op de hoogte van jouw situatie. Plezierig en persoonlijk contact staat bij ons voorop.

  Neem contact met ons op

  Onze enthousiaste professionals zetten zich altijd volledig in voor onze opdrachtgevers en huurders. Ben jij op zoek naar een flexibele en betrokken vastgoedbeheerder? Neem dan contact met ons op!

   Stuur ons een bericht