Vastgoedbeheer Rotterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbare, frisse en flexibele partner die het vastgoedbeheer jouw vastgoedportefeuille volledig of gedeeltelijk uit handen neemt? 365Beheer kent een unieke, modulaire opbouw van beheerdiensten. Zo betaal je nooit voor zaken waar je geen gebruik van maakt. Of je nu kiest voor technisch beheer, financieel beheer, commercieel beheer of een combinatie, wij regelen jouw vastgoedbeheer in Rotterdam. Met onze oplossingen op maar bespaar je tijd, geld en moeite.

  Ontvang direct hoeveel je kunt besparen

  Kies jouw beheermodules

  TechnischFinancieelCommercieelAdministratief

  Stel jouw eigen vastgoedbeheer pakket samen

  Je kunt bij ons terecht voor know-how op het gebied van vastgoedbeheer. Omdat wij professioneel vastgoed beheren garanderen wij risicovrij beheer van jouw vastgoed in Rotterdam. Kies voor één of meer zaken die je uit handen wil geven. En vorm zo een pakket dat volledig past bij jouw wensen en behoeftes. Een greep uit onze beheerdiensten:

   Commercieel beheer

  De vastgoedmarkt in Rotterdam en in de rest van de Randstad is volop in beweging. Ben je op zoek naar nieuwe huurders voor een pand? 365Beheer helpt je samen met haar partners bij deze zoektocht. Zo weet je zeker dat je goed inspeelt op de meest recente ontwikkelingen op vastgoedgebied. Met ons uitgebreide landelijke netwerk van makelaars vind we in een mum van tijd nieuwe invulling van het pand.

  Financieel beheer

  De financiële administratie is voor veel vastgoedeigenaren een lastig onderdeel. Met vastgoedbeheer van 365Beheer heb je hier geen omkijken meer naar. Wij ontzorgen de gehele of gedeeltelijke financiële en administratieve werkzaamheden. Dit houdt in dat we zorgen voor tijdige huurincasso, huurachterstanden tijdig signaleren en afhandelen en het aanspreekpunt zijn van huurders voor eventuele vragen over de financiën. Maandelijks ontvangt jij als verhuurder een gedetailleerd financieel huuroverzicht.

  Technisch beheer

  Naast het financieel beheer kunnen wij ook het technisch onderhoud verzorgen. 365Beheer is dan het technische aanspreekpunt voor huurders en staat klaar bij onderhoudszaken en calamiteiten. Alle technische mankementen zullen aan ons worden gemeld en door ons in behandeling worden genomen. Dankzij een slimme aanpak kunnen wij kosten besparen op onderhoud.

  Het beheer van in uw vastgoed in Rotterdam in handen van 365Beheer

  Als vastgoedeigenaar weet je als geen ander hoeveel tijd je kwijt kunt zijn met de telefoongesprekken met de huurder en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden. Onze voordelige en flexibele beheerservice is ontworpen om jouw kostbare tijd terug te geven. Daarmee nemen wij de verantwoordelijkheden omtrent jouw vastgoed in Rotterdam volledig of gedeeltelijk uit handen. Met 365Beheer heb je een professionele partner met de volgende voordelen.

  • Modulair samenstellen: Iedere verhuurder of vastgoedeigenaar heeft andere wensen en behoeften. Daarom kun je bij ons jouw beheer modulair samen. Je kiest zelf voor totale of gedeeltelijke ontzorging van het vastgoedbeheer. Zo betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt. Wel zo eerlijk!
  • Landelijke dekking: Bij vastgoedbeheer is het nodig goed bereikbaar te zijn voor technische klachten, storingen en calamiteiten. Met 30 servicepunten door het hele Land is dit voor 365Beheer geen probleem. Wij kunnen hierdoor snel en adequaat jouw beheerstaken oplossen.
  • Online inzicht: Onze beheerdiensten zijn volledig geautomatiseerd. Zo heb jij als verhuurder altijd online inzage in leverancierscontracten, financiële overzichten, inspectierapporten, huurovereenkomsten, opleveringsdocumenten en bouwtekeningen. Met deze innovatie software kunnen wij een snelle, efficiënte en transpart vastgoedbeheer bieden voor een scherpe prijs.
  • Persoonlijke aanpak: Wij geloven dat vastgoedbeheer vraag naar oplossingen op maat. Daarin geven wij je graag een eerlijk advies over wat je nodig hebt. Jouw wensen en staan centraal. Als klant krijg jij een vaste specialist die meedenkt, adviseert en helpt bij vraagstukken. Iemand die 24/7 voor je klaar staat, 365 dagen per jaar.

  Vastgoedbeheer in Rotterdam uitbesteden, maar wel controle houden

  Plezierig en persoonlijk contact staat bij 365Beheer voorop. Heb je nog vragen over onze dienstverlening? Of wil je één of meer panden door ons laten beheren? Wij verbinden je graag vrijblijvend met één van onze medewerkers. Dit kan telefonisch via 088 – 123 5000 of per mail via [email protected].

  Wij regisseren het vastgoed o.a. voor

  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer

  Bel mij terug

  Wil je graag dat wij terugbellen? Vul onderstaand formulier in met een voorkeursdatum en wij nemen contact met je op.