365Beheer: betrouwbaar en modulair vastgoedbeheer in Amsterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw vastgoedbeheer in Amsterdam uit handen kan nemen? Bij 365Beheer hanteren we een professionele en servicegerichte aanpak, waarmee we jou tijd, moeite en kosten besparen. Ons modulaire vastgoedbeheer is geschikt voor diverse soorten vastgoed en biedt jou de mogelijkheid om de controle te behouden over jouw vastgoedportefeuille.

  Stuur ons een bericht


  Residentieel of commercieel vastgoed? Alles geregeld bij 365Beheer

  Van woningen en appartementen tot kantoorpanden en bedrijfsruimtes, bij 365Beheer maken we gebruik van onze ruime ervaring om jouw vastgoed te beheren. 

  Residentieel vastgoed

  Of je nu één of honderden panden hebt, bij 365Beheer hebben we de ervaring en expertise om alle aspecten van het residentieel vastgoedbeheer aan te pakken. We begrijpen de behoeften van verhuurders en de wensen van huurders en passen ons flexibel aan op alle vragen en uitdagingen. Met oog op verhuurder én huurder. 

  Commercieel vastgoed 

  Bedrijfsruimtes, kantoorpanden, garages en andere commerciële panden maken al jaren deel uit van ons portfolio. We hebben servicepunten door heel Nederland waardoor we in staat zijn om technische en financiële beheertaken snel op te lossen. Onze landelijke dekking stelt ons in staat om snel en efficiënt te reageren op alle vragen en uitdagingen die zich kunnen voordoen. 

  Modulair vastgoedbeheer

  Elke vastgoedportefeuille is anders en vereist een unieke aanpak, iets waar wij bij 365Beheer rekening mee houden. Wij bieden een unieke modulaire opbouw van beheerdiensten, geen standaardpakketten maar service op maat. Jij hebt de keuze of wij de volledige zorg voor jouw vastgoedportefeuille dragen, of slechts gedeeltelijk. Ons vastgoedbeheer is flexibel in te stellen. Je kunt bij ons terecht voor vastgoedbeheer in Amsterdam, waarbij we onder meer de volgende diensten aanbieden: 

  365 vastgoedbeheer nederland

   Commercieel beheer

  Ben je op zoek naar nieuwe huurders voor je pand? Bij 365Beheer nemen we deze zoektocht graag voor je uit handen. Wanneer je pand leeg komt te staan, zorgen wij voor een nieuwe invulling en vinden wij in korte tijd geschikte huurders dankzij ons uitgebreide landelijke netwerk. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het vinden van nieuwe huurders en kun je vertrouwen op onze expertise en ervaring. 

  Financieel beheer

  365Beheer biedt professioneel financieel beheer voor verhuurders. Wij zorgen ervoor dat huurbetalingen tijdig worden verwerkt en de huuradministratie nauwkeurig wordt bijgehouden. Daarnaast adviseren wij verhuurders over marktconforme huurprijzen en helpen wij bij het opstellen en wijzigen van huurovereenkomsten. Kortom, wij nemen het complete financiële beheer uit handen. Als huurders vragen hebben over administratieve zaken, kunnen zij bij ons terecht als eerste aanspreekpunt. Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor financieel beheer? Lees dan verder of neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij je van dienst kunnen zijn. 

  Technisch beheer

  Bij 365Beheer hebben we alle expertise en vaardigheden onder één dak, van grootschalig onderhoud en renovatie tot kleinere onderhoudsvragen, storingen en spoedeisende zaken. Onze technische dienst is 24/7 beschikbaar voor jou en je huurders. Je kunt alles lezen over de mogelijkheden voor technisch beheer op onze website of je kunt gerust contact met ons opnemen om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. 

  Kosten vastgoedbeheer in Amsterdam

  Bij 365Beheer streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen op maat te bieden. Door het beheer van jouw vastgoed aan ons over te laten, bespaar je niet alleen geld, maar ook waardevolle tijd en moeite. We zijn open en transparant over onze tarieven, die afhankelijk zijn van de specifieke diensten die je bij ons afneemt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.  

  Landelijke dekking

  We bieden onze klanten niet alleen vastgoedbeheer in Amsterdam, maar hebben we ook een landelijke dekking. Dankzij onze servicepunten door het hele land zijn we altijd snel ter plaatse, wat zowel verhuurders als huurders ten goede komt. Met deze landelijke dekking zijn we bovendien in staat om volledige vastgoedportefeuilles over te nemen, verspreid over het hele land. Of je nu één pand in Amsterdam hebt of meerdere panden door het hele land, wij staan voor je klaar met onze professionele en betrouwbare dienstverlening. 

  Wij regelen het vastgoedbeheer o.a. voor

  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer

  Bel mij terug

  Wil je graag dat wij terugbellen? Vul onderstaand formulier in met een voorkeursdatum en wij nemen contact met je op.