365Beheer: betrouwbaar en modulair vastgoedbeheer in Den Haag

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw vastgoedbeheer in Amsterdam uit handen kan nemen? Bij 365Beheer hanteren we een professionele en servicegerichte aanpak, waarmee we jou tijd, moeite en kosten besparen. Ons modulaire vastgoedbeheer is geschikt voor diverse soorten vastgoed en biedt jou de mogelijkheid om de controle te behouden over jouw vastgoedportefeuille.

  Stuur ons een bericht


  Residentieel of commercieel vastgoed? Alles geregeld bij 365Beheer

  Van woningen en appartementen tot kantoorpanden en bedrijfsruimtes. Wij zetten onze ervaring in voor jouw vastgoed. 

  Residentieel vastgoed

  Of je nu één of honderden panden hebt, wij hebben de ervaring en expertise om alle aspecten van het beheer van residentieel vastgoed aan te pakken. Van de behoeften van verhuurders tot de wensen van huurders, we spelen flexibel in op alle vragen en uitdagingen. 

  Commercieel vastgoed 

  Bedrijfsruimtes, kantoorpanden, garages en andere bedrijfsruimtes zijn al jaren onderdeel van ons portfolio. Met servicepunten verspreid over heel Nederland zijn we goed in staat om zowel technische als financiële beheertaken snel op te lossen. Dankzij onze landelijke aanwezigheid zijn we goed in staat om snel en efficiënt te reageren op vragen en uitdagingen. 

  Modulair vastgoedbeheer

  Elke vastgoedportefeuille is anders en behoeft een andere aanpak. Daar gaan wij uiteraard in mee. 365Beheer biedt een unieke, modulaire opbouw van beheerdiensten. Geen standaardpakketten, maar service op maat. Aan jou de keuze of we de volledige zorg voor jouw vastgoedportefeuille dragen, of slechts gedeeltelijk. Stel het vastgoedbeheer flexibel samen. Je kunt bij 365Beheer voor vastgoedbeheer in Den Haag terecht voor onder meer: 

  365 vastgoedbeheer nederland

   Commercieel beheer

  Op zoek naar nieuwe huurders voor een pand? 365Beheer neemt deze zoektocht voor je uit handen. Komt de woning leeg te staan, dan zorgen wij voor nieuwe huurders en een invulling van het pand. Dankzij ons uitgebreide landelijke netwerk vinden wij in no time geschikte huurders. 

  Financieel beheer

  365Beheer geeft financiële professionaliteit. Wij zorgen dat de huur wordt betaald, doen de huuradministratie, adviseren verhuurders over marktconforme huurprijzen en voeren wijzigingen in huurovereenkomsten door. Wij nemen het financiële beheer uit handen. Hebben huurders vragen over administratieve zaken, dan is 365Beheer het eerste aanspreekpunt. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor financieel beheer? Lees verder of neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

  Technisch beheer

  Bij 365Beheer hebben we alle expertise en vakmanschap onder één dak. Van grootschalig onderhoud en renovatie tot de kleinere onderhoudsvragen, storingen en spoedgevallen. Onze technische dienst staat 24/7 voor jouw en je huurders klaar. Lees alles over de mogelijkheden voor technisch beheer of neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

  Kosten vastgoedbeheer in Den Haag

  Bij 365Beheer vinden we het belangrijk om onze klanten de beste oplossingen op maat te bieden. Door jouw vastgoed bij ons te laten beheren, bespaar je niet alleen geld, maar ook kostbare tijd en moeite. Wij zijn transparant over onze tarieven en de kosten zijn afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.  

  Landelijke dekking

  Naast onze service voor vastgoedbeheer in Den Haag bieden we onze klanten landelijke dekking. Met servicepunten door het hele land, zijn we altijd snel ter plaatse. Dat is fijn voor zowel verhuurders als huurders. Door deze landelijke dekking zijn wij ook in staat om volledige vastgoedportefeuilles over te nemen, verspreid over het hele land. 

  Wij regelen het vastgoedbeheer o.a. voor

  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer

  Bel mij terug

  Wil je graag dat wij terugbellen? Vul onderstaand formulier in met een voorkeursdatum en wij nemen contact met je op.