Vastgoedbeheer

Zoek je een proactieve en eigentijdse vastgoedbeheerder die meedenkt, adviseert en ontzorgt? Voor professioneel vastgoedbeheer zit je bij 365Beheer goed. Met onze frisse en flexibele aanpak weten wij vastgoedeigenaren door het hele land te verrassen. Technisch, financieel en commercieel beheer, jij bepaalt zelf wat je uitbesteed. Wij staan 365 dagen per jaar voor je klaar met de juiste oplossing en vakkundig advies.

  Ontvang direct hoeveel je kunt besparen

  Kies jouw beheermodules

  TechnischFinancieelCommercieelAdministratief

  Wat is vastgoedbeheer?

  Als je gebruik maakt van vastgoedbeheer, besteed je het beheer van jouw vastgoed uit aan een professionele beheerder. Een vastgoedbeheerder als 365Beheer is als het ware een tussenpersoon die werkzaam is namens de eigenaar van de woning. Binnen het vastgoedbeheer bestaan vele vormen van dienstverlening. Zo is er commercieel beheer, financieel beheer en technisch beheer. Zowel particuliere vastgoedeigenaren, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en institutionele beleggers maken gebruik van deze diensten.

  Verschillende mogelijkheden van beheer

  Bij vastgoedbeheer komt een hoop kijken. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken over administratie, financiën en technisch onderhoud. Waar jij ondersteuning bij nodig hebt bepaal je zelf. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat iedere vastgoedeigenaar of verhuurder specifieke wensen en behoeften heeft. Stel jouw vastgoedbeheer daarom flexibel samen uit ons ruime aanbod service modules voor huurpanden. Zo betaal je nooit voor iets wat je niet gebruikt. Hier een greep uit de mogelijkheden: 

  Technisch beheer

  dekt het (technisch) onderhoud aan de woning. Maak je geen zorgen meer over reparatievragen van je huurder en de afhandeling daarvan. Dankzij een slimme aanpak kunnen wij kosten besparen op onderhoud.

  Financieel beheer

  geen omkijken meer naar de administratie rondom de verhuur van je woning. Wij zorgen dat de huur tijdig wordt geïnd, voeren wijzigingen door in huurovereenkomsten, zijn het aanspreekpunt bij administratieve zaken en adviseren omtrent marktconforme huurprijzen. 

   Commercieel beheer

  samen met onze partners helpen we je bij de zoektocht naar de perfecte huurders. Wij gaan leegstand tegen, vinden in no time nieuwe huurders en screenen deze. Samen met jou bepalen we de nieuwe, marktconforme huurprijs. 

  Waarom vastgoedbeheer uitbesteden aan 365Beheer?

  • Maatwerk – ons plan van aanpak is op maat gemaakt voor elk project. Kies voor volledig uitbesteden of afname van losse diensten. Wij bieden alle mogelijke vormen van vastgoedbeheer. 
  • Innovatief – alle informatie over jouw vastgoed(portefeuille) in één overzichtelijke online tool. Betrouwbare rapportages die volledig geënt zijn op jouw behoeften. Zo heb jij 24/7 online inzage in de huuradministratie, financiële overzichten, leverancierscontracten en inspectierapporten. 
  • Landelijke dekking – wij bieden onze klanten een landelijke dekking. Verspreid over Nederland hebben wij meer dan 30 servicepunten met veel regionale kennis. Zo kunnen wij op ieder moment en snel jouw beheerstaken oplossen. 
  • Persoonlijk – het is voor ons erg belangrijk dat jij je prettig voelt bij onze samenwerking. Daarom krijg je altijd één vast contactpersoon. Iemand die met je meedenkt en klaar staat wanneer nodig. Echte betrokkenheid dus.  
  • Korte lijnen – de brede kennis van de vastgoedmarkt van ons team en onze continue bereikbaarheid maken dat we altijd adequaat kunnen handelen. Of dit nu is bij het afhandelen van calamiteiten of het slim inkopen van services, met 365Beheer bespaar je tijd en geld.  

  Goed beheer, voor ons geen complexe opgave

  Met 365Beheer ben je verzekerd van professioneel beheer, gericht op het behalen van optimaal rendement van jouw vastgoed. Voor zowel verhuurder als huurder staan wij klaar met o.a. volledig technisch, financieel en/of commercieel beheer. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie! 

  Wij regisseren het vastgoed o.a. voor

  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer

  Bel mij terug

  Wil je graag dat wij terugbellen? Vul onderstaand formulier in met een voorkeursdatum en wij nemen contact met je op.