Vastgoedbeheer Hilversum

Wil jij het beheer van je vastgoed in Hilversum uitbesteden? Door middel van flexibele diensten bij 365Beheer kan je het beheer van jouw vastgoed uitbesteden zoals jij dit wilt. Hiermee kan je de diensten kiezen die bij jouw behoeften passen. Zo bieden wij onder andere technisch, financieel en commercieel beheer aan. Door het uitbesteden van het beheer van jouw vastgoed in Hilversum houd je meer tijd en geld over.

Wij beheren vastgoed voor:

 • Particulieren vanaf 1 pand
 • Vastgoedbeleggers met 5 tot 250 panden
 • Institutionele beleggers
 • Projectontwikkelaars
 • je gegevens zijn veilig
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer

Flexibele diensten van 365Beheer

Het beheer van jouw vastgoed kan veel tijd en moeite kosten. Daarom staat 365Beheer voor jou klaar om het beheer van jouw vastgoed uit handen te nemen. Wij begrijpen dat iedere vastgoedeigenaar andere wensen en voorkeuren heeft. Daarom bieden wij geen standaardpakket aan, maar is het mogelijk om zelf te bepalen welke diensten bij jou passen. Jij betaalt toch liever ook niet voor diensten waar je geen gebruikt van maakt? Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

Financieel beheer

Met het financieel beheer van 365Beheer zorgen wij voor financiële zekerheid. Doordat wij verantwoordelijk zijn voor het op tijd innen van de huur, ben jij verzekerd dat de huur maandelijks netjes op jouw bankrekening verschijnt. Daarnaast kunnen wij advies geven over huurprijzen in Hilversum en omgeving zodat jij altijd op de hoogte bent van de laatste marktconform huurprijzen. Bovendien staan wij klaar voor vragen van huurders over administratieve zaken en zullen zij maandelijks een huuroverzicht ontvangen.

Commercieel beheer

Het kan veel tijd en moeite kosten om de juiste huurders voor jouw pand of panden te vinden. Met commercieel beheer van 365Beheer staat jouw vastgoed nooit lang leeg, waardoor het maximaal geëxploiteerd wordt. Doordat 365Beheer samenwerkt met makelaars in de omgeving Hilversum, kunnen wij binnen no-time de juiste huurders vinden.

Technisch beheer

Wil of kan jij niet 24/7 bereikbaar zijn voor jouw huurders? Dan is het technisch beheer van 365Beheer misschien wel wat voor jou. Wij zullen bij het technisch beheer onder andere verantwoordelijk zijn voor technisch onderhoud. Daarnaast zijn wij het aanspreekpunt wanneer er storingen, calamiteiten of onderhoudszaken zijn. Bovendien werken wij samen met verschillende partners waardoor wij scherpe prijzen voor onderhoudszaken kunnen garanderen.

Hoeveel kun jij besparen?

Doe nu de besparingscheck om te bepalen hoeveel efficiënter het beheer kan ten opzichte van een traditionele beheerder.

Met onze handige tool kom jij daar in 2 minuten achter.

 • je gegevens zijn veilig

365Beheer helpt je bij het beheren van jouw vastgoed in Hilversum

Hoe gaan wij te werk? Wij weten hoeveel tijd het beheren van jouw vastgoed kan kosten. Daarom staan wij klaar om het volledige of gedeeltelijke beheer van jouw vastgoed in Hilversum te beheren. Hierdoor bied jij jouw huurders een professionele service en bespaar je zelf de tijd en moeite die het beheren van je vastgoed kan kosten. Wij bieden professionele service en staan altijd voor je klaar!

Waarom je kiest voor 365Beheer:

365 beheer vastgoedbeheer

Beheer uitbesteden

Stel jouw beheer modulair samen. Je kiest zelf voor totale of gedeeltelijke ontzorging van het vastgoedbeheer.

365 beheer vastgoedbeheer

Risicovrij beheer

Omdat wij professioneel vastgoed beheren garanderen wij risicovrij beheer van jouw vastgoed.

365 beheer vastgoedbeheer

Volledig geautomatiseerd

Volledig geautomatiseerde werkwijze en online huuradministratie.

365 beheer vastgoedbeheer

Landelijke dekking

Met meer dan 30 servicepunten in Nederland kunnen wij op ieder moment en snel jouw beheerstaken oplossen.

Wij van 365Beheer bieden:

 • Een aanpak op maat: iedere vastgoedeigenaar heeft andere wensen en behoeften. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak aan. Hierdoor kunnen wij jou bieden wat je nodig hebt en geven wij advies op maat.
 • Flexibele diensten: je wilt alleen betalen voor de diensten die passen bij jouw wensen en behoeften. Daarom bieden wij flexibele diensten. Zo maak jij alleen gebruik van de diensten waar jij interesse in hebt. Of dit nu het uitbesteden van het gehele beheer van jouw vastgoed is of bijvoorbeeld alleen het uitbesteden van het technische beheer.
 • 24/7 bereikbaarheid: doordat wij servicepunten in het gehele land hebben, kunnen wij snel en adequaat hulp bieden wanneer er calamiteiten plaatsvinden. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor jou en je huurder wanneer er problemen of vragen zijn.
 • je gegevens zijn veilig

In 4 stappen een pand beheerd

 • null

  Gegevens pand invoeren

 • null

  Modules kiezen

 • null

  Direct geactiveerd

 • null

  Inzage Huuradministratie

Wij regisseren het vastgoed o.a. voor

vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer
vastgoedbeheer

Het beheer van je vastgoed in Hilversum uitbesteden?

Heb jij interesse of vragen over hoe 365Beheer jou kan helpen bij het beheren van je vastgoed in Hilversum? Neem contact op met één van onze medewerkers en wij helpen je hier graag bij. Dit kan telefonisch via 088 – 123 5000, per mail via [email protected] of vul hieronder je naam en contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • je gegevens zijn veilig