Technisch beheer vastgoed

Iedere vastgoedeigenaar zal beamen dat de conditie van een gebouw van groot belang is. De waarde én de tevredenheid van de huurder hangt daar immers van af. Echter gaat in het technisch beheer van een pand al snel veel kostbare tijd zitten. Denk aan het (technisch) onderhoud van een pand, het coördineren van werkzaamheden of adequaat reageren bij technische klachten. Met ons technisch beheer ontzorgen wij jou volledig! Op basis van jouw doelstellingen en wensen maken wij duidelijke afspraken over het technisch beheer van jouw vastgoed. Maatwerk staat bij 365Beheer centraal, elk object is namelijk anders en vraagt om een passende aanpak. Wij weten door onze ruime ervaring en landelijke dekking adequaat te handelen en de kosten zo laag mogelijk te houden.

  Ontvang direct hoeveel je kunt besparen

  Kies jouw beheermodules

  TechnischFinancieelCommercieelAdministratief

  Kostenefficiënt technisch beheer

  Kostenefficiënte exploitatie speelt een steeds grotere rol als het gaat om winstgevendheid. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij alle soorten leveranciers slim inkopen. Deze vaste afspraken met leveranciers resulteren altijd in voordelige tarieven. Lopende leverancierscontracten worden regelmatig gecheckt op aantrekkelijkheid. Na elke opdracht controleren wij of de werkzaamheden netjes zijn uitgevoerd en afgerond. Als verhuurder bepaal je of je gebruik maakt van onze technische leveranciers, of dat je deze zelf aanlevert.  

  De belangrijkste werkzaamheden

  Bij technisch vastgoedbeheer ontzorgen wij jou bij het onderhoud van de woning. Onder technisch beheer vallen zaken als brandveiligheid, onderhoud, facility management en energiemanagement. Wil je sommige onderdelen in eigen beheer houden? Dat kan natuurlijk. In overleg stellen we een op maat gemaakt pakket op. Een greep uit de technische vastgoedbeheer taken die wij uitvoeren: 

  • Eerste aanspreekpunt voor alle vragen en onderhouds- en herstelwerkzaamheden, klachten en storingenHierin hebben wij een 24 uursservice bij spoed- reparaties of klachten. 
  • Coördinatie van en communicatie met service monteurs, loodgieters en aannemers. Plus toezicht houden op de correcte uitvoering van de servicewerkzaamheden. 
  • Servicecontracten periodiek vergelijken, afsluiten en onderhouden met toeleveranciers.  
  • Verrichten van (periodieke) inspecties en inspectierapporten opstellen. 
  • Administreren, verrekenen en digitaal archiveren van offertes, bestekken, goedkeuringsformulieren en inspectierapporten.  

  Waarom jouw technisch beheer aan 365Beheer uitbesteden?

  Betrouwbaar, betrokken en resultaatgericht. Samen echt een verschil maken. In comfort, maar ook in rendement. Voor de huurder éde vastgoedeigenaar. Bij onze vorm van beheer past een eigen manier van samenwerken. Dat betekent het volgende: 

  • Jaarlijkse bespreking: jaarlijks bespreken we jouw voorkeuren rondom groot, klein en dagelijks onderhoud. Hierin nemen we altijd onze gedetailleerde jaarlijkse inspectie van de staat van het onderhoud van het gebouw en de technische installaties mee. Dit en jouw voorkeuren vormen de basis voor het technisch beheer van jouw vastgoed.  
  • 24/7 bereikbaar: voor technische klachten, storingen en calamiteiten. We werken samen met geselecteerde vakmensen die dagelijks bezig zijn met het onderhouden van woningen en panden. We schakelen ze bij spoedgevallen en noodzakelijk onderhoud dan ook direct in en controleren hun activiteiten. Dit scheelt je als vastgoedeigenaar veel werk en veel tijd! 
  • Online inzage: onze klanten hebben altijd online inzage in leverancierscontracten, inspectierapporten, huurovereenkomsten, opleveringsdocumenten en bouwtekeningen. Met onze innovatieve software bieden wij een efficiënte, transparante en snelle service voor een scherp tarief. 
  • Alles juridisch goed geregeld: we kennen de vastgoedmarkt door en door en houden veranderingen in de wet- en regelgeving scherp in de gaten. Indien deze veranderingen consequenties hebben voor de panden die wij in beheer hebben, informeren en adviseren wij je hierover om te zorgen dat ook jouw vastgoed voldoet aan de laatste wet- en regelgeving. Daarnaast checken we bij eventuele schade wat onder de dekking van de verzekeringspolis(sen) valt. 
  • Maatwerk: iedere vastgoedeigenaar is uniek. Daarom bieden wij een flexibele, frisse en persoonlijke aanpak. Onze specialisten zijn er naast het oplossen van calamiteiten en klachten ook voor het geven van onderhoudsadvies. Het is ook mogelijk aanvullende afspraken op maat te maken 

  365Beheer is jouw betrokken partner voor technisch vastgoedbeheer

  Het onderhoud van jouw objecten uitbesteden aan een vastgoedbeheerder? Een slimme zet wanneer je zorgeloos jouw woning wilt verhuren. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met op ons 088 – 123 5000 of [email protected]We vertellen je er graag alles over. 

  Wij regisseren het vastgoed o.a. voor

  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer
  vastgoedbeheer

  Bel mij terug

  Wil je graag dat wij terugbellen? Vul onderstaand formulier in met een voorkeursdatum en wij nemen contact met je op.