: CV ketel bijvullen - 365Beheer
CV-Ketel

CV ketel bijvullen

In de meeste gevallen kan je deze problemen gemakkelijk zelf oplossen. Hieronder vind je een paar gemakkelijke stappen die je kan doorlopen, om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Werkt dit niet? Dan kan je een reparatieverzoek indienen.

help1

Controleer eerst de thermostaat en de kraan

1. Staat de thermostaat in de kamer hoog genoeg ingesteld?
  2. Is de kraan of douchekop schoon en kalkvrij?

Controleer vervolgens de cv-ketel

1. Bij toestellen zonder waakvlam: druk op de resetknop en/of haal gedurende 1 minuut de stekker uit het stopcontact. Houdt de storing aan? Bij toestellen met een waakvlam: brandt de waakvlam?
  2. Bij toestellen met een waakvlam: brandt de waakvlam?
  3. Controleer of het toestel in de bedrijfsstand staat en zit de stekker goed in het stopcontact?
  4. Bij toestellen zonder waakvlam: druk op de resetknop en/of haal gedurende 1 minuut de stekker uit het stopcontact. Houdt de storing aan?
  5. Bij toestellen met een waakvlam: brandt de waakvlam?
  6. Is er geen probleem met de stroom? Controleer of de aardlekschakelaar aan staat en controleer of er geen zekering/stoppen kapot zijn
  7. Is er voldoende water in de installatie aanwezig? Er moet minimaal 1,5 bar druk zijn. Is dit niet zo? Via de volgende link leggen we je uit hoe je de CV ketel zelf kan bijvullen: CV ketel bijvullen
  8. Vaak zit er lucht in de leidingen, ontlucht deze. Via de volgende link leggen we je uit hoe je dit kan doen: De radiator ontluchten doe je zo.

Instructie video

Bekijk hier de video ter assistentie.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bekijk alle vragen of log in via het portal.

Welke cookies zijn er?

We onderscheiden verschillende soorten cookies.

Onze sessie- en blijvende cookies vervallen bij het sluiten van de webbrowser of blijven op uw apparaat staan. Zie hierboven voor meer informatie.

Onze sessie- en blijvende cookies vervallen bij het sluiten van de webbrowser of blijven op uw apparaat staan. Zie hierboven voor meer informatie.

Onze sessie- en blijvende cookies vervallen bij het sluiten van de webbrowser of blijven op uw apparaat staan. Zie hierboven voor meer informatie.

Onze sessie- en blijvende cookies vervallen bij het sluiten van de webbrowser of blijven op uw apparaat staan. Zie hierboven voor meer informatie.

Deel deze pagina